Aromaterápiás csomagok

Tavaszi illóolaj csomag aromaterápiás nyaklánccal

Bio illóolajcsomag friss, virágos tavaszi illatokkal és egy gyönyörű lótusz mintájú aromaterápiás nyaklánccal, hogy mindig kéznél, azaz orrnál legyenek a finom illatok.

Bevizsgált kemotípusú, bio minősítésű, 100%-osan természetes és tiszta illóolajainkhoz nincs semmi más hozzáadva, nincsenek hígítva és nem tartalmaznak szintetikus összetevőket.

Használd ki a csomagárat, külön-külön a kosárba helyezve
13 980 Ft-ba kerülnének.

9 990 Ft

Tree of Life aromaterápiás kollekció

Legyen saját aromaékszertárad, hogy mindig tudj mihez fordulni, ha hangulatodhoz illő illattal feltöltött ékszert szeretnél magadnak vagy az autódnak.

Az aromaterápiás nyakláncon, karkötőn és autóillatosítón kívül 30db különböző színű filcpárnát, extra láncot, plusz karláncot és egy választható ajándék bio illóolajat is adunk.

16 990 Ft

3 darabos aromaterápiás kollekció

Meditációs csomag

A tökéletes meditációt segítő kelléktár.

Meditációs csomagunkat az elmélyüléssel ismerkedőknek és az azt aktívan gyakorlóknak is ajánljuk. A Meditáció illóolaj-keverék olajai és az ásványfa minden egyes ásványa egymást támogató módon segít ellazítani a testet, a belsődre koncentrálni és tudatod átengedni a nyugalomnak.

A legközvetlenebb módja annak, hogy belélegezd az illóolaj jótékony részecskéit az, ha az aromanyakláncot töltöd fel az illóolaj-keverékkel. A nyaklánc lótusz szimbóluma többek között a türelmet, spirituális ébredést is jelképezi, ami szintén támogatólag hat a meditációra.

15 390 Ft

meditáció illóola-jkeverék ásványfával és aromanyaklánccal