GARANCIÁK

Elégedettségi garancia

Szeretnénk, ha nyugodt szívvel próbálnád ki bármelyik termékünket tudván azt, hogy a törvényileg előírt 14 napos elállás helyett neked 30 napod van arra, hogy eldöntsd tökéletesen meg vagy-e elégedve a termékkel.

Amennyiben a használati utasításokat figyelembe véve használtad a terméket és nem vagy vele elégedett, küldd vissza nekünk a vásárlástól számított 30 napon belül és visszatérítjük a vételárat (termék ára + postaköltség). Így bármiféle rejtett költség nélkül, ingyen ki tudod próbálni a termékeinket. Kivételt képeznek az illóolajok, amiket felbontás után nem tudunk visszavásárolni, de szívesen küldünk illatmintákat kipróbálásra.

Minőségi garancia

Kizárólag ellenőrzött minőségű termékeket forgalmazunk és csak olyan termékeket küldünk el neked, amilyeneket mi is szeretnénk kapni, amikor mi vásárolunk.

Ha véletlenül mégis átcsúszik egy kevésbé tökéletes termék a rostánkon, azonnal kicseréljük tökéletesre. A postaköltséget mi álljuk.

Csere garancia

Ha úgy esett, hogy a lótuszos mintájú autóillatosító helyett mégis inkább az életfa mintájút szeretnéd, vagy a világosabb árnyalatú diffúzor helyett a sötét árnyalatút, ne csüggedj, írj nekünk 30 napon belül, egyeztetünk, visszaküldöd és mi küldjük a másikat.

Abban az esetben működik, ha ugyanabban az árban van a cseretermék, mint az eredetileg választott. Illetve az eredeti termék visszaküldéséről neked kell gondoskodnod.

'Minden e-mail-re, megkeresésre válaszolunk' garancia

Lehet nem mindegyikre azonnal, de egy napon belül igyekszünk és senkit nem hagyunk válasz nélkül. Ide írhatsz: info@aromist.hu