Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan jut el hozzám a termék?

Házhoz szállítás esetén futár viszi a megrendelt termékeket a kért címre. Kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést kapsz a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is.

FOXPOST csomagautomatába való szállítás esetén az általad választott bevásárlóközpontban  lévő automatából veheted ki a rendelésed bármikor a  bevásárlóközpont nyitvatartási idejében 3 napig. Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra sms-ben kapsz értesítést. Ebben az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját.

Hány napig vehető át a csomag az automatából?

Miután a futár behelyezte a csomagot az automatába, 3 nap áll a rendelkezésedre, hogy átvedd.

Mikor kapom meg a csomagot?

Termékeink saját raktárunkban elérhetőek, ezért a rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik. Ennek megfelelően 2-3 munkanapon belül kézhez kapod a rendelt termékeket. Ha valamelyik termékünk váratlanul kifogyott, abban az esetben azonnal értesítünk.

Házhoz szállítás esetén mi történik a csomaggal sikertelen kézbesítéskor?

Sikertelen kézbesítés esetén a csomagküldő szolgálat email útján küld értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését. A futár elérhetősége a csomag érkezéséről szóló email értesítőben megtalálható, így szükség esetén egyeztethetsz vele a kézbesítés időpontjártól.

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás díja 690 Ft függetlenül attól, hogy melyik szállítási lehetőséget választod.

Illetve amennyiben 15 000 Ft fölötti értékben vásárolsz a szállítás INGYENES.

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

Házhoz szállításkor utánvétes fizetésnél készpénzben tudsz fizetni a futárnak.

FOXPOST csomagautomatába szállításkor utánvétes fizetésnél bankkártyával tudsz fizetni az automatánál.

Közvetlenül rendeléskor bankkártyával tudsz fizetni a Paylike biztonságos felületén keresztül.

Előreutalás esetén banki átutalással tudsz fizetni az Erste banknál vezetett bankszámlaszámunkra. (Szállítási és fizetési lehetőségek)